CURE DETALJI STRAVE NA KLISU! Drogirani manijak potpuno izgubio razum i spominjao sotonu

Foto: Pixsell

Sudac istrage  splitskog Županijskog suda odredio je istražni zatvor u trajanju od mjesec dana Mariju Usanoviću, 32-godišnjem bivšem pripadniku HRM-a, kojeg terete da je pokušao ubiti vlastito dijete, bebu staru tek par mjeseci.

Pritvor je Usanoviću određen kako ne bi utjecao na svjedoke i zbog opasnosti od ponavljanja djela. Već ima jednu optužnicu za dilanje amfetamina, a droga je nađena i u kući u Klisu, javlja Dalmatinski portal.

Terete da ga da je drogiran oduzeo svojoj partnerici dijete kada je počelo plakati.

“Sotono, tko je ona, ako se ti nećeš pobrinuti za nju, ja ću”. Majka je vikala i lupala po vratima kupaonice, a on ih je otvorio, predao joj dijete i rekao: “Mislim da ti je za hitnu, ako je s Božje strane preživjet će, a ako je kao ti, neće”, kazao je navodno Usanović svojoj partnerici.

Majka ga je brzo odvela u bolnicu, putem doživjela i lakšu prometnu nesreću, nakon čega je završila na psihijatriji, a beba na Jedinici intenzivne njege.



Usanović je na ispitivanju u Državnom odvjetništvu iznio aktivnu obranu. Tvrdi da nije bio drogiran i da nije htio ubiti bebu, već ju je pokušao očistiti i isprati joj oči pa je zato, kaže, bila mokra.

Prijavljen je  za niz kaznenih djela: pokušaj teškog ubojstva, zloporabu droga te prisilu prema službenoj osobi jer je prilikom uhićenja više puta udario policajca šakom u glavu.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI