DAN NAKON BANDIĆEVE SMRTI! Plenković diže na noge HDZ-ovu mašineriju: Sazvan sastanak stranačke vrhuške

Photo: Goran Stanzl/PIXSELL

Dan nakon smrti zagrebačkog gradonačelnika Milana Bandića vodstvo HDZ-a sastati će se u stranačkoj Središnjici gdje će se putem video linka okupiti Predsjedništvo i Nacionalno vijeće stranke.

Upućeni svjedoče kako sastanak stranačke vrhuške nije povezan sa smrću gradonačelnika koja ih je zatekla već da se radi o ranije dogovorenom susretu na kojem će se definirati i razraditi planovi za nadolazeće lokalne izbore. Sastanak je to kojim će Plenković stranaške glavešine pokušati okupiti na jedno mjesto kako bi pokušao primiriti sukobe i konflikte nastale formiranjem listi.

”U stranci je uistinu burno posljednjih dana, nezadovoljstvo i strepnja osjeti se na svakom koraku, pa čak i u Anušićevoj organizaciji koja ne bi trebala imati probelema s rezultatom lokalnih izbora”, komentira naš sugovornik te napominje kako će bez obzira na sve Bandićeva smrt ipak biti tema njihova sastanka.

”Kampanja u Zagrebu ide u posve novom smjeru, očito je da je Tomašević na tankom ledu, ali je upitno što mi s našim kandidatom Filipovićem možemo učiniti. Mi sada nemamo drugog izbora, ako smo i mislili ići u susret Bandiću to je opcija koju moramo zaboraviti. Na noge ćemo dići svu HDZ-ovu medijsku i PR mašineriju i fokusirati se na Filipovićevu kampanju, sve ostalo za nas će značiti debakl i bolan poraz, a to će se odraziti i na Plenkovićevu poziciju”, zaključuje se u HDZ-u.

Facebook Comments



Loading...
DIJELI