Na Dane inženjera elektrotehnike dolazi i ministar Štromar

Konferencija

12.dani inženjera elektrotehnike 2019. Godine održat će se u Vodicama pod pokroviteljstvom predsjednice Kolinde Grabar Kitarović. Od 03. Do 05. Listopada stručnjaci u području elektrotehnike iz velikog dijela Europe doći će na jedno mjesto i informirati se o novostima u njihovom podrčuju rada te s kolegama podijeliti svoja stečena znanja i vještine.

Njihov skup posjetit će i ministar graditeljstva i prostornog uređenja Predrag Štromar, a svi prisutni će na okruglim stolovima ministru moći postavljati pitanja vezana za nove zakonske okvire koje će se uvoditi, a mogu utjecati na rad u ovoj grani gospodarstva.

Očekuje se da će skup posjetiti oko 500 sudionika, a u srijedu dan prije otvaranja, gradonačelnica Vodica Nelka Tomić priređuje svečani prijam za delegaciju HKIE i tom će prigodom biti uručena donavija zapovjedniku DVD Vodice.

Osim domaće stručne javnosti na skupu biti će i gosti predavači iz Slovenije, Crne Gore, Srbije, Makedonije te Bosne i Hercegovine. U lijepom ambijentu hotela Olympia svi će se moći zabaviti i uz glazbene brojeve te naučiti nešto novo.

„S ovakom organizacijom nastavit ćemo i ubuduće i nemamo dvojbi sa će Dani inženjera elektrotehnike biti jednako dobro posjećeni i prepoznati od domaće i strane stručne javnosti“, kaže Darko Angebrandt, predsjednik organizacijskog odbora ovogodišnjeg skupa.Facebook Comments

loading...
Loading...
DIJELI