ĐAPIĆ OTKRIVA OSNIVA LI STRANKU: ‘Otkad su mene rušili nismo imali pravu koherentnu desnicu’

Photo: Dubravka Petric/PIXSELL

Politički veteran Anto Đapić komentirao je previranja na hrvatskoj ‘desnici’ predvođene sukobima u Domovinskom pokretu nakon misterioznog i naprasnog odlaska vođe DP-a Miroslava Škore.

“Koja je bila koncepcija i strategija? Jasno je vidljivo da je u jednom trenutku grupacija okupljena oko krupnog kapitala procijenila da na prostoru desnog biračkog tijela nema dobro organizirane grupacije niti manekena koji bi to sve predstavljao u javnosti. Onda se pojavio Škoro”, rekao je za N1 i dodao:

“Njihova greška bila je što su željeli biti novi HDZ, a to ne ide”, kazao je Đapić.


Smatra da od početka nije bilo jasne vizije, a greška je bila što se nije željelo surađivati s premijerom Andrejom Plenkovićem.

Komentirao je i budućnost desnice te otkrio vraća li se u politički ring.“Ja zasad ne osnivam stranku, ali moram reći da otkad su mene rušili HDZ i lijevi mainstream mediji prije 12 godina, nismo imali pravu koherentnu desnicu”, smatra Đapić.

Ima li desnica budućnost? Đapić poručuje: “Hrvatska desnica ne postoji u snažnom obliku, mora se prestrojiti. Ovako ne može”, zaključio je Anto Đapić.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI