David Dragičević objavio prve snimke ubojstva sina?

Nakon toga je objavio sedam snimaka, uz poruku: "Organizirano ubojstvo Lukačeve hunte i Dodika, nastavit će se...".

U Facebook grupi “Pravda za Davida” otac ubijenog banjalučkog mladića Davida, Davor Dragičević,  objavio je prve snimke za koje tvrdi da su prvi video dokazi o organiziranom ubojstvu njegovog sina.

Nakon toga je objavio sedam snimaka, uz poruku: “Organizirano ubojstvo Lukačeve hunte i Dodika, nastavit će se…”.

Dragičević je podsjetimo ranije najavio da će objaviti snimke i poručio je da će “biti krvavog rata”.

Na snimkama se vidi što se događalo ispred kuće Đorđa Rađena, za koju su istražitelji iz RS-a tvrdili da ju je David opljačkao u noći kada je nestao. Na jednoj se snimci vidi policijski auto, a Dragičević je objavio je i fotografiju iz drugog kadra – snimke s Raiffeisen banke o kojem se dugo priča.

Foto: Facebook/Pravda za Davida



Navodno se na toj snimci  vidi kako je David Dragičević pretučen na parkingu obližnje škole.

Policija je napravila službenu bilješku u kojoj se navodi da je Davor Dragičević za 15 tisuća eura naručio montirani video materijal u kojem policijski službenici dave Davida.

Foto: Facebook/Pravda za Davida

– Prema prikupljenim podacima, Davor Dragičević je preko za sada nepoznatih ljudi za novčani iznos od 15.000 eura naručio video materijal na kojem je montirana snimka na kojoj se vidi kako policijski službenici MUP RS dave pokojnog Davida Dragičevića. Snimka je trebala biti puštena na Trgu Krajine 5. listopada 2018. prilikom održavanja skupa ‘Pravda za Davida, ali ljudi koji su trebali napraviti fotomontažu nisu završila istu, tako da snimka nije ni objavljena – tvrdi policija, piše radiosarajevo.ba.

Nakon toga je Davor Dragičević rekao da je to laž i da će pustiti snimku..

Podsjetimo, 21-godišnji David Dragičević je nestao 18. ožujka 2018, a njegovo beživotno tijelo pronađeno je šest dana poslije na ušću rječice Crkvena u Vrbas.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI