‘DEČKO’ S KNEŽIJE IMAO VELIKE NEUGODNOSTI: Menadžerica uhodila Nikicu Jelavića i prijetila mu smrću!

Foto: Ronald Gorsic / CROPIX

42-godišnja bivša menadžerica Tea F. osuđena je na godinu dana zatvora, s trogodišnjim rokom kušnje, zbog prijetnji smrću i nametljivog ponašanja prema Nikici Jelaviću i njegovoj obitelji.

Sud joj je uz to odredio i sigurnosnu mjeru psihijatrijskog liječenja, tri godine zabrane približavanja, uznemiravanja ili uhođenja Jelavića i njegove supruge te mora platiti 1000 kuna sudskih troškova, piše Jutarnji.

Na sudu je sve priznala.

“Smatram se krivom i žao mi je zbog svega počinjenog. Držim se izrečenih mjera opreza i sigurno više neću ponoviti ovakvo nešto”, rekla je tijekom iznošenja obrane.

Optužnica ju tereti da je od lipnja 2020. do prosinca 2021. uznemiravala bračni par Jelavić. Kako piše Jutarnji, sve je počelo kad je od njega zatražila pomoć oko poslovnog prostora te joj je on rekao da joj ne može pomoći. Slala mu je poruke i uporno ga zvala. Budući da on nije odgovarao, pojavila mu se pred vratima, a uznemiravala je i njegovu suprugu te joj navodno slala poruke u kojima prijeti da će ga upucati iz pištolja u čelo. Jednom se navodno pojavila i u kafiću u suvlasništvu Jelavića.Nakon svega ju je Jelavić prijavio policiji.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI