DETALJI TRAGEDIJE U KOJOJ JE NA SLJEMENU NAĐENO TIJELO BICIKLISTA: Djevojka je na društvenim mrežama tražila pomoć da joj ga pomognu pronaći

Foto: Josip Regovic/PIXSELL

Na Sljemenu je u noći na ponedjeljak nađeno beživotno tijelo 35-godišnjeg biciklista.

Kako je policija priopćila, tijelo je nađeno u udolini pored ceste na dionici između Blizneca i vrha Sljemena.

Iako su već krenule priče da je nesretnog čovjeka – riječ je o 35-godišnjem Ivici Komljenoviću, inženjeru građevine s bjelovarskog područja – možda udario automobil i pobjegao s mjesta nesreće, očevid je pokazao kako nema elemenata kaznenog djela.


Tijekom vikenda njegova obitelj proživljavala je pravu dramu. Ivičina djevojka putem društvenih mreža alarmirala je sve da pomognu pronaći njezinog dečka. Njemu se trag izgubio još u subotu.

“Odgovoran je i pedantan. Nešto se sigurno dogodilo. Ne bi nestao samo tako”, napisala je na društvenim mrežama.Kako doznaje Jutarnji list, Ivica se u subotu s prijateljem uputio na Sljeme biciklirati. Razdvojili su se, a sve ukazuje na to da ga je života stajala nesnosna vrućina.

“Točan uzrok smrti bit će poznat nakon obdukcije, a upućeni u problematiku pretpostavljaju da mu je najvjerojatnije otkazalo srce”, kažu.

“Moj Ivek… kakva tragedija. Javio mi se u subotu oko 9 sati da se ide voziti. Bio je u odličnoj formi, te odgovoran i vrlo savjestan. Iza njega su sati i sati bicikliranja. Zašto su se on i prijatelj razišli tijekom vožnje, ne znam. Obično je jedan vozio brže a drugi sporije, a kad voze, ne staju. Nije planirao prenoćiti u Zagrebu jer doma ima životinje i njih ne bi ostavio bez hrane i bez vode. I zato sam napravila paniku”, rekla je djevojka za Jutarnji list. Za Ivicu su svi imali samo riječi hvale, a ističu kako je ova vijest slomila njegovu 80-godišnju majku.

Liječnici pak upozoravaju da u ekstremnim vremenskim uvjetima treba izbjegavati svako bavljenje sportom jer čak i rekreativno bavljenje može biti iznimno opasno. Vrijedi to i za osobe koje su u dobroj fizičkoj kondiciji.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI