DIREKTOR NASA-e IZRAZIO STAV GOSTUJUĆI NA CNBC-u: ‘Znamo da su NLO-i stvarni’

Direktor NASA-e Bill Nelson, nekadašnji astronaut u gostovanju CNBC-a izrazio je svoje mišljenje o životu u drugim dijelovima svemira koji vrlo vjerojatno postoji.

“Mislim da ćemo dobiti nekakvog pokazatelja da tamo negdje postoji inteligentan život”, poručio je Nelson.

Svemir je iznimno velik i star što su potencijalni razlozi za pronalazak dugog života u njegovoj beskonačnosti.

“Ako znamo da je svemir star 13,5 milijardi godina i koji je toliko velik, postoji li šansa da se tamo negdje nalazi još jedno Sunce i planet s atmosferom poput naše? Ja bih rekao da postoji i mislim da ćemo dobiti nekakav pokazatelj o tome”, navodi direktor NASA-e.

Napominje da se NASA već godinama bavi potragom za životom izvan Zemlje, referirajući se na astrobiološki program, program koji se bavi proučavanjem život na Marsu.



“Tražimo život na Marsu, na drugim planetima, i pokušavamo otkriti druga sunca koja imaju planete s gostoljubivom atmosferom”, rekao je Nelson.

Ovo nije prvi put da Nelson ističe kako ljudi nisu sami u svemiru. Isto je učinio i prije manje od dva tjedna kada je komentirao izvještaj o NLO-u koji je Pentagon predao Kongresu, i u kojem je potvrđeno postojanje NLO-a, iako se o njihovu podrijetlu i svrsi i dalje apsolutno ništa ne zna.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI