DIREKTORICA EKO MOSLAVINE PONOVNO OPTUŽUJE: ‘Moja smjena je osvetničkog karaktera’

Screenshot/HRT

Kutinski gradonačelnik Zlatko Babić pokrenuo je smjenu direktorice gradske tvrtke Eko Moslavina Adrijane Cvrtile.

Podsjetimo, Cvrtila je prošlog tjedna ukazala na mogući nepotizam, uhljebljivanje i političko zapošljavanje u kutinskoj gradskoj upravi. Pritom je prozvala čelnike HSLS-a i HDZ-a.

“Jučer je raspisan javni natječaj za direktora tvrtke Eko Moslavina. Mogu reći da je moja smjena osvetničkog karaktera nakon što sam javnosti iznijela koruptivne radnje gradonačelnika i predsjednika gradskog vijeća”, kazala je Cvrtila za HRT.


Dodaje da je jasno kako je riječ o osveti jer za preostala tri trgovačka društva u Kutini nije raspisan natječaj za člana uprave.

“Mene naprosto čudi da gradonačelnik nije raspisao natječaj za svoje gradonačelničko mjesto koje je opterećeno nezakonitim radnjama trgovanja utjecajem, nego je raspisao za moje radno mjesto za koje nije bilo niti jedne nepravilnosti u radu. Koju poruku šaljemo kao društvo onima koji prijavljuju nezakonitosti? Umjesto da gradonačelnika Zlatka Babića privedu zbog kaznenog djela trgovanja utjecajem, kao što smo to vidjeli u Međimurju, njemu se daje prilika da se osvećuje i da me smjenjuje”, rekla je Cvrtila.Nije željela odgovoriti je li kontaktirala s predstavnicima Uskoka već je dodala da je u posljednje četiri godine Eko Moslavina postigla zavidne rezultate u implementaciji Zakona o gospodarenju otpadom te značajno bolje financijske rezultate.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI