DIVLJAO PO PELJEŠKOM MOSTU, NO PROCURILA I JEDNA GORA STVAR: 2019. mladić na zebri ubio djevojčicu!

Screenshot: Facebook

Nakon što je na Facebook stranici ‘Promente zgode i nezgode‘ objavljeno da je vozač BMW-a na Pelješkom mostu vozio zaustavnim trakom izazvalo je to zgražanje ljudi.

Nije to bilo sve jer je taj isti vozač samo dva tjedna prije pretjecao na Pelješkom mostu vozeći istim tim zaustavnim trakom. Kako su izvijestili iz Policijske uprave Dubrovačko-neretvanske policija ga je pronašla i kaznila s 2700 kuna. Doznalo se i da je isti taj vozač prije tri godine izazvao prometnu nezgodu u središtu Orebića u kojoj je smrtno stradala petnaestogodišnja Magdalena Šimić. Vozač s Pelješkog mosta je 17. srpnja 2019. godine u Orebiću, vozeći gotovo novi motocikl Ktm Duke 390, usmrtio 15-godišnju Magdalenu koja je bila dvije godine mlađa od njega. Vozač je svojom vožnjom skrivio i teško ozljeđivanje 18-godišnje djevojke koja se tada vozila s njim na motociklu, a nakon nesreće je hitno helikopterom prevezena u splitsku bolnicu, piše Dubrovački.

Vozač s Pelješkog mosta Magdalenu je ubio na zebri, a od siline udara djevojčica je odletjela pedeset metara. Usmrtio ju je dok se vraćala s koncerta. Na činjenicu što ova država pušta takve osobe da ugrožavaju druge u prometu reagirala je Sandra Šimić, majka preminule Magdalene. Napisala je objavu na Facebooku nakon što se pojavila snimka i vijesti o skandaloznoj vožnji na Pelješkom mostu.

“Tog dana nije ubio samo Magdalenu, ubio je cijelu jednu obitelj”

“Moje ime je Sandra Šimić, majka sam djeteta kojeg je dotični mladi vozač usmrtio vozeći motor velikom brzinom kroz naseljeno mjesto. Naletio je na moju curu koja je propisno prelazila pješački prijelaz. Kaznu nije još odslužio. Osuđen je na tri godine i devet mjeseci te mu se kazna i smanjila nakon žalbe, i šta dalje reći?”, napisala je majka.

“Magdalene Šimić više nema, tog dana nije ubio samo Magdalenu, ubio je cijelu jednu obitelj. Dragi moji, svi koji pišete i komentirate ovo trebate znati”, dodala je.Facebook Comments

Loading...
DIJELI