DJEDU SE ISPUNILA ŽELJA: Mladi inovator Albert Gajšek pokazao veliko srce i usrećio dječaka poklonom

Foto: Davorin Visnjic/Pixsell

Jedan simpatičan djed javio se Stankoviću s posebnom molbom nakon gostovanja mladog Alberta Gajšaka u emisiji Nedjeljom u 2.

“Poštovani g. Stankoviću. Zadnja emisija u kojoj je gostovao Albert Gajšak mi je bila odlična! Možete li mi odgovoriti gdje bih mogao naći “kit” za izradu koji je prezentirao g.Gajšak gostujući u vašoj emisiji? Naime, ja sam jedan dida koji je unuka pratio od vrtića do polaska u školu, sada je u trećem razredu. Mi smo veliki dio vremena provodili u kojekakvim popravcima i slaganjima tako da je on u vrtiću kada se nešto pokvarilo od igračaka rekao “sa didom ćemo popraviti”. Ta sklonost mu je ostala do sada, a ja bih volio nabaviti taj “kit” pa da možda stvorimo nekog novog Gajšaka jednog dana. Zamolba je neobična, ispričavam se, ali vrijedi pokušati. Zahvaljujem!”, poručio je gospodin a sve je objavio i sam Stanković.

Molba simpatičnog djeda koja je sve oduševila na kraju se i ispunila. Gajšak se javio djedu i unuku i poklonio mu igračku za sastavljanje.

“Sjećate se priče o djedu koji želi unuku pokloniti igračku na sastavljanje? Albert Gajšak ispunio je želju Emeriku Hillu i unuku Alexu Hillu Uliću!” napisao je Stanković na Facebook stranici emisije.

 



Facebook Comments

Loading...
DIJELI