DJEVOJKA IZ SPLITA KOJA JE POSLJEDNJA VIDJELA MATEJA: U suzama se kaje…

Foto: Screenshot/Kolaž Dnevno

Dvadeset dana nakon početka potrage za nestalim Matejem Perišem oglasila se djevojka koju je Matej zvao u noći nestanka te se smatra posljednjom osobom koju je kontaktirao.

Djevojka je izjavila kako joj je žao što se nije javila na Matejev propušteni poziv koji je imala u 22.39 sati, kada ju nazvao iz kluba Gotik, piše Nova rs.

“Normalno da se kajem, to mi je najveća muka od svega jer me možda zvao da mi kaže da dolazi u Beograd. Ja bih im rekla gdje da idu i što da rade”, izjavila je Splićanka kroz suze za TV Prvu.

Spomenuta djevojka je njegova prijateljica iz Splita, koja je u isto vrijeme također bila u Begradu sa svojim društvom. Tijekom Novogodišnje noći, dok je s prijateljima bio na večeri u restoranu u Beton Hali, vidio je na Instagramu da je i ona u Beogradu s prijateljima, te joj je poslao poruku, a potom ju je i zvao.
Matejeva prijateljica u razgovoru za TV Prvu, rekla je kako joj je to “najveća muka od svega”, obzirom da je zadnja osoba koju je Matej zvao prije nego je nestao te je ugasila profile na društvenim mrežama i povukla se.
Facebook Comments

Loading...
DIJELI