DJEVOJKA NATOČILA GORIVO I POBJEGLA BEZ PLAĆANJA! Vlasnik benzinske crpke ističe kako to nije rijedak slučaj

Foto: Damjan Tadic / CROPIX

Nakon što smo u nedjelju objavili tekst o tome kakve posljedice i kazne u Hrvatskoj mogu očekivati oni koji na benzinskim crpkama natoče gorivo i onda utvrde da nemaju novaca ili kreditnu karticu da plate račun ili pak, jednostavno pobjegnu, upravo se takva situacija dogodila u Kiseljaku u Bosni i Hercegovini.

Naime, nadzorne kamere su na benzinskoj pumpi Tioil u Kiseljaku snimile djevojku koja je pobjegla nakon što je natočila gorivo.

Mlađa ženska osoba tražila je od radnika da joj natoči gorivo, nakon čega se velikom brzinom udaljila s benzinske pumpe. Dok je on točio gorivo, ona je stajala kod vrata automobila, a kad je završio i čekao da plati, sjela je u auto i odjurila.

Dnevni avaz navodi kako joj je natočeno gorivo u vrijednosti 200 KM što je otprilike 770 kuna.

Tamošnja policija upoznata je sa slučajem.



“Nisam šokiran ovim. Nije ni prvi ni posljednji put da se ovako nešto dogodi. Dobro pišu u komentarima, jeftinije je sada nasuti 200 KM goriva i kaznu platiti 150 KM. Još u prvih sedam dana ima mogućnost platiti 50 posto niže. Za 75 KM kazne dobije 200 KM goriva. Na kraju samo mi ostanemo oštećeni. Mogu samo reći da nije točno da se taj iznos skida radniku s plaće. Tvrtka snosi taj trošak”, rekao je vlasnik pumpe Tioil Tihomir Matošević za Dnevni avaz.

 

Facebook Comments

Loading...
DIJELI