‘DOBRO DA MU NIJE REKAO DA IMA MALA MU*A!’ U HDZ-u šok i kaos zbog Jandrokovića: Pitamo se tko se idući skida

Foto: Facebook

“Ni sami na prvu nismo mogli vjerovati da je to učinio”, tim riječima HDZ-ovci komentiraju golišavu fotografiju svojeg predsjednika Sabora Gordana Jandrokovića, koji je predsjedniku Zoranu Milanoviću doslovno odlučio pokazati mišiće objavivši na Facebook profilu svoju fotografiju  iz mlađih dana u kupaćem kostimu.

U HDZ-u ne znaju što da misle

Fotografija predsjednika Sabora postala je viralni hit i predmet velike sprdnje ne samo na društvenim mrežema, koje gore od komentara i objava na račun šefa Sabora u oskudnom izdanju.


”Ne znamo je li to blamaža, ili je to dobro, svi smo zbunjeni pa i sam Plenković, dođe nam da ga pitamo što ti je to trebalo, ali i to nam je neugodno, njemu očito nije.

Ne vjerujemo da je Jandrokovića netko savjetovao da to učini, to je po svemu sudeći njegova ideja”, kažu naši sugovornici iz vladajuće stranke te priznaju da i u samom HDZ-u zbijaju šale na račun te njegove fotografije.”S nestrpljenjem smo čekali Milanovićev odgovor na fotku, a u stranci se šalimo pa kažemo da je dobro što mu Milanović nije rekao da ima mala mu*a. Cijeli se dan svi sprdaju s time tko je idući na redu za pokazivanje mišića.

Nije to toliko ni loše da nas je Jandroković nasmijao u ovim teškim vremenima, ali je sasvim sigurno neugodno za njegovu percepciju, ispada da čovjek nema ozbiljnijeg posla, ispao je smiješan i postao predmet sprdnje, nismo sigurni koliko će mu to dugoročno koristiti”, zaključuju naši sugovornici koji baš poput nas samih s nestrpljenjem iščekuju rasplet sukoba na nacionalnoj političkoj sceni koji su sada uistinu poprimili kritične razmjere.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI