DOGODILO SE OČEKIVANO, PLENKOVIĆ TRLJA RUKE! Zekanović mu dao ruku u Saboru pa udario žestoko po oporbi: ‘To su ravnozemljaši, baš ništa ni rade’

Foto: Damjan Tadić/Cropix

Saborski zastupnik Hrvoje Zekanović objavio je da je od danas dio vladajuće većine u Saboru. Zekanović je u međuvremenu postao član Hrvatske demokršćanske stranke.

Premijer Andrej Plenković tako sad ima novu ruku podrške u Saboru.

Na pitanje zašto, rekao je da je zbog ove Vlade položaj Hrvata u BiH u fokusu međunarodne zajednice te da je izgrađen Pelješki most.

Osim toga, svidjelo mu se i što je premijer Plenković predsjedniku Srbije Aleksandru Vučiću nedavno rekao da ne može doći u Hrvatsku kad je htio.

Navodi kako lijeva oporba nikad nije bila njegov partner, niti će biti.



“Danas u oporbi imamo ravnozemljaše, koji su nekad bili desnica i ljevičare koji, zapravo, ništa ne rade. Najbolje o stanju tzv. ujedinjene oporbe govori i prosvjed na kojem se vidjelo to oporba radi. Zauzeli su mjesto Živog zida”, dodao je.

Podrška HDZ-u od strane Zekanovića niti malo ne čudi, naime HDZ i Zekanović imaju koalicijsku suradnju  u Gradskom vijeću Grada Šibenika koju su sklopili nakon lokalnih izbora a nakon što se razišao sa Suvrenistima postalo je jasno da će podršku u Saboru dati Plenkoviću.

A upravo je Zekanović postao najgorljiviji kritičar i čovjek koji je žestoko napadao predsjednika Milanovića, više nego ijedan HDZ-ovac.

 

 

Facebook Comments

Loading...
DIJELI