DOKTOR SVJEDOČIO SULUDOM NAPADU U ZAGORJU! Skočio na curu, udarao je šakama u glavu’

Foto: Goran Stanzl/Ilustracija

Nakon dojave građana o incidentu u Bedekovčini, općini u Hrvatskom Zagorju u srijedu oko 9.40 sati policija je morala izaći na teren.

“Čuli smo škripanje guma, onda je naglo skrenuo prema našem parkingu i zakočio. Podignuo je ručnu i skočio na zadnje sjedalo. Mislili smo da je nekome loše, da je oživljava, a onda smo vidjeli da mlatara šakama i rukama, započeo je priču doktor Doma zdravlja, koji je svjedočio premlaćivanju djevojke u Bedekovčini, prenosi 24 sata.

“Mladić nije imao više od 25-26 godina, bio je sitnije građe. Izletjeli smo van, na sebi su oboje imali neke zaštitarske uniforme. On je punom snagom i šakama udarao po djevojci. Njega sam uhvatio za jaknu i izvukao van”.


‘Kaj to radiš, jesi poludio’, on mi je na to odgovorio: ‘Naljutila me, jako me naljutila’. Bio je izvan sebe. Kolegice su odmah pozvale policiju”, dodao je doktor i naglasio, kako su se ljudi bojali da nema pištolj uz sebe.

Policija je nakon dojave građana o incidentu u Bedekovčini izašla na teren. Po dolasku policijski službenici nisu nikoga zatekli. Utvrđujemo okolnosti događaja i kriminalističko istraživanje je u tijeku – rekao je Zoran Lončar, glasnogovornik PU krapinsko-zagorske. 

Facebook Comments

Loading...
DIJELI