DOKTORICA ZADRAVEC VRATILA SE NA POSAO U VINOGRADSKOJ BOLNICI: Postala je voditeljica odjela za neuroradiologiju

Foto: Igor Kralj/PIXSELL

Doktorica Dijana Zadravec vratila se nakon godišnjeg odmora na posao u zagrebačku Vinogradsku bolnicu.

Prije odlaska na godišnji odmor prekinula je bolovanje. Nakon povratka na radno mjesto bit će voditeljice odjela za neuroradiologiju te ispod sebe ima nekoliko ljudi.

“Sve najnormalnije funkcionira i nadamo se da će tako i ostati”, rekao je ravnatelj KBC Sestre milosrdnice, prof. dr.sc. Davor Vagić za 24sata. Na pitanje što je s prijavama za mobing koje seu djelatnici podigli protiv Zadravec odgovara da to ne smije komentirati.

Zadravec je sredinom svibnja smijenjena s mjesta predstojnice Kliničkog zavoda za dijagnostičku i intervencijsku radiologiju. Povod njezinoj smjene bile su prijave djelatnika za mobing te otkazi radiologa koje su navodno to napravili upravo zbog nje.

Tijekom bolovanja Zadravec se više puta nalazila ministrom Vilijem Berošem s kojim je svojevremeno imala i javni sukob kada je u javnost procurila snima njihove svađe oko imenovanja novog ravnatelja bolnice. I sama Zadravec prijavila se na natječaj za novog ravnatelja bolnice, ali je na kraju nisu izabrali. Novi ravnatelj bolnice u lipnju postao je Davor Vagić.



Facebook Comments

Loading...
DIJELI