DOMOVINCI NE ŽELE KOMENTIRATI ŠKORINE OBJAVE! Za Penavu kažu: ‘Pokazao je da ima kičmu i u HDZ-u i kad je bilo problema u Vukovaru’

Screenshot/Sabor

Zastupnici Domovinskog pokreta Stjepo Bartulica i Stipo Mlinarić Ćipe komentirali su najavu Ivana Penave da će se kandidirati za mjesto predsjednika Domovinskog pokreta.

“Mislim da ima potrebne vrline i kvalitete da dobro vodi stranku. Zajedno ćemo raditi da se Domovinski pokret profilira kao ozbiljna alternativa. Hrvatska treba autentičnu konzervativnu opciju, HDZ je odustao od nekih demokršćanskih načela, tu vidim velike mogućnosti za nas”, rekao je Bartulica.

Kazao je da je vidio što je Miroslav Škoro o Penavi napisao na Facebooku, ali da nema namjeru o tome polemizirati s njim u medijima. Smatra da će Penava uspjeti uskladiti dužnosti gradonačelnika, zastupnika u Saboru i predsjednika Domovinskog pokreta.

“Ivan Penava ima kičmu, pokazao je da ima kičmu i u HDZ-u i kad je bilo problema u Vukovaru”, kazao je Bartulica.

Na pitanje što ako ih razočara kao što je Škoro kaže: “Mene nitko nije razočarao. Nikad nisam izjavio da me je Škoro razočarao pa neću ni da je Penava. Poznajem ga godinama, neće razočarati vas i birače, a kamoli nas iz DP-a”, odgovara Bartulica.



Na pitanje je li sudbina Domovinskog pokreta da stranku vode bivši HDZ-ovci, Mlinarić odgovora da s tim nema problema.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI