DOMOVINSKI POKRET ZGROŽEN NOVIM HDZ-ovim IMENOVANJEM: ‘Ovakva odluka je nastavak tragedije koja se provodi u Plinari istočne Slavonije’

Foto: Damjan Tadic / CROPIX

Nakon imenovanja Marija Naglića na mjesto predsjednika Uprave Plinare istočne Slavonije umjesto uhićene direktorice Marije Ratkić, koja je ujedno podnijela ostavku na to mjesto, reagirao je Domovinski pokret.

Poslali su priopćenje.

“Zgroženi smo, ali ne i iznenađeni imenovanjem Marija Naglića na mjesto predsjednika Uprave Plinare istočne Slavonije, a sve to na prijedlog predsjednika HDZ Vukovarsko srijemske županije Maria Banožića i njegovih poslušnika u Županijskom odboru HDZ VSŽ.

Ovakva odluka je nastavak tragedije koja se provodi u Plinari istočne Slavonije. No, uvjereni smo i sigurni da postoji samo jedan motiv za ovakvu odluku i ovim imenovanjem, a to je da mogu prikriti i sakriti sve ostale kriminalne radnje koje su se tamo provodile. A tko bi drugi bio savršeno rješenje negoli tajnik Hrvatske demokratske zajednice Vukovarsko srijemske županije. Uzimajući u obzir i razmatranje njegov bogat CV vidimo da je to jedan svestran čovjek koji se izvrsno snalazi u poslovima od prostornog planiranja pa, evo sad i do distribucije plina.

Da nije žalosno, bilo bi smiješno!Stoga, tražimo od svih mjerodavnih i odgovornih institucija da se provedu sve potrebne radnje i istrage kako bi se čim prije zaustavilo daljnje uništenje Plinare istočne Slavonije. A sasvim smo sigurni da se to ovim imenovanjem neće i ne može zaustaviti. Gospodo,možete kako hoćete ali na Vašu žalost ne možete dokle hoćete. Predstavljate ozbiljnu ugrozu životu i opstanku stanovništva Vukovarsko srijemske županije”, piše u priopćenju Domovinskog pokreta.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI