DOZNAJEMO: Bandića je sa šeicima spojio utjecajni zagrebački poduzetnik i lobist

screenshot

Kada je nedavno na stranicama Grada Zagreba, napokon, objavljen ‘Memorandum o razumijevanju o projektu Zagreb City’, koji je gradonačelnik Milan Bandić potpisao s tvrtkom Eagle Hills, a iza koje stoje arapski investitori, bura oko toga famoznoga dokumenta nije se stišavala u javnosti, a pogotovo ne među oporbenim političarima. Projekt Zagreb City, odnosno Zagreb na Savi, odnosi se na područje današnjeg Velesajma, Hipodroma i igrališta NK Lokomotiva. Za taj prostor od ukupno 1,1 milijun kvadrata, Grad treba pripremiti prostorno-plansku dokumentaciju u roku od osam mjeseci od potpisivanja ugovora, plus dodatnih šest mjeseci.

Sada, kada su oči cijele javnosti uperene u ovaj projekt, samo 7Dnevno donosi veliku priču o detaljima kako je došlo do potpisivanja Memoranduma te kako je relativno nepoznati, ali ipak utjecajni, zagrebački poduzetnik i lobist spojio Bandića s bogatim investitorima. Također, 7Dnevno otkriva kako će kroz ovaj projekt predsjednik Rusije Vladimir Putin poduprijeti Bandića za predsjednika Hrvatske.

CIJELU ISTINU O PROJEKTU ZAGREBAČKI MANHATTAN POTRAŽITE U TISKANOM IZDANJU 7DNEVNO KOJE MOŽETE PRONAĆI NA SVIM KIOSCIMA.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI