DRAGIČEVIĆ: ‘Milorad Dodik je zločinac i ubojica’

screenshot

Milorad Dodik je zločinac i ubojica, poučio je u četvrtak u Banjoj Luci Davor Dragičević, otac ubijenog mladića Davida a to je ustvrdio pred masom prosvjednika koji su ga došli podržati na još jednom okupljanju pripadnika skupine “Pravda za Davida”.

Dragičević, čiji je sin na nerazjašnjen način smrtno stradao u ožujku, odlučno je odbacio Dodikovu ponudu da se pridruži prosvjedima s ciljem otkrivanja istine o Davidovom ubojstvu koju je on iznio ranije tijekom dana kada je okružno tužiteljstvo označio kao najodgovornije jer taj slučaj do danas nije riješen. Dragičević je kazao kako Dodik ako želi može ići sam prosvjedovati gdje god hoće ali mu nema mjesta među članovima skupine “Pravda za Davida”.

“Milorad Dodik je zločinac i ubojica”, uzviknuo je Dragičević što je naišlo na gromoglasne uzvike odobravanja iz mase.

Dragičević je kazao kako glavni problem nije u tužiteljstvu nego u takvima kakav je ministar unutarnjih poslova RS Dragan Lukač kojega je također nazvao ubojicom.

Masa u kojoj je bilo nekoliko tisuća prosvjednika kružila je ulicama Banje Luke a pred policijskom upravom glasno su tražili smjenu Lukača zbog policijskog nasilja 25. studenog.



Okupljanje je okončano nešto prije 20 sati pred sjedištem gradske uprave a Dragičević je i završne riječi uputio Dodiku. “Milorade, nema oproštaja i zaborava. Sve i jedan ubojica i suučesnik bit će sankcioniran”, kazao je Dragičević i pri tom najavio kako će slični skupovi i dalje biti održavani svakog dana a posebno je pozvao na okupljanje u nedjelju kada će, kako je najavio, iznijeti zahtjeve koji moraju biti ispunjeni do 9. siječnja.

“Ako naše zahtjeve ne ispune do 9. siječnja preuzimamo sve u svoje ruke. Rekao sam da vas neću iznevjeriti”, poručio je okupljenima Dragičević.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI