DRAMA U ORLANDU! Policajac spasio bebu iz razbuktalog požara!

Pixabay

Na jednoj zgradi u Orlandu na Floridi izbio je požar i tada je krenula prava drama! Vatrogasci su odmah došli na mjesto događaja, no zbog razbuktale vatre morali su i neočekivano intervenirati.

Požar je izbio u gornjem dijelu trokatnice, a kad su vatrogasci stigli na mjesto događaja, počeli su pomagati ljudima da izađu i maknu se od zgrade. Na trećem katu je majka držala bebu na balkonu, a u stanu je buktio požar.

Vatrogasci su znali da ih neće moći spasiti kroz stubište pa se policajac William Puzynski počeo penjati preko balkona kako bi čim prije stigao do bebe. Kad je došao na balkon na drugi kat, žena mu je dala jednogodišnju bebu koju je on odmah spustio i predao vatrogascima. Mamu i baku su potom spasili preko ljestava.

Kako je objavio šerifov ured na Twitteru, u gašenju i spašavanju nitko nije ozlijeđen, a vatrogasci kažu da je pravo čudo da je spašavanje snimljeno.

Naime, policajac je, prije nego se počeo penjati, skinuo zaštitni prsluk s kamerom da bi se mogao lakše kretati, a kamera je ostala u takvom položaju da je zabilježila spašavanje točno kako je izgledalo.



Facebook Comments

Loading...
DIJELI