DRAMA U ZRAKOPLOVU AIR SERBIA! Zbog praska i dima, avion je prisilno sletio na tivatski aerodrom

Foto: Guliver Image

U Crnoj Gori u utorak se događala prava drama. Zrakoplov kompanije Air Serbia, Airbus 319, na liniji Tivat – Beograd, morao je prinudno sletjeti 45 minuta nakon polijetanja s tivatskog aerodroma, objavili su crnogorski mediji.

Putnici koji su bili u zrakoplovu rekli su kako se pet minuta nakon polijetanja začuo jak prasak, objavio je srbijanski portal Nova.rs. 

“Bilo je nešto nalik udaru groma. Zrakoplov je gubio i mijenjao snagu, a jedna putnica je vidjela iskre ispod nogu kao i da se ispušta gorivo iz rezervoara u more”, rekli su.

Zrakoplov je kružio iznad bokokotorskog zaljeva oko pola sata, a ljudi su na kopnu uočili veliku količinu dima koji je izlazio iz zrakoplova.

Prema riječima putnika, bilo je i onih s malom djecom koja su počela plakati.



Putnici su naglasili i kako posada u prvih desetak minuta nije dala nikakvo objašnjenje.

“Potom su nas obavijestili da se dogodio kvar na motoru i da moramo izvršiti pripreme za slijetanje na tivatski aerodrom. Uslijedila je standardna procedura u takvoj situaciji i to je putnike dodatno uplašilo, a naročito strance”, ispričali su putnici za Nova.rs.

Televiziji Crne Gore potvrdili su iz kompanije Air Serbia da je njihov avion iz Tivta za Beograda vraćen na aerodrom Tivat zbog tehničkih razloga i mjera opreza. Istaknuli su da sigurnost putnika nije bila ugrožena.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI