DRAMATIČNA POTRAGA ZA NESTALOM DJEVOJČICOM: ‘Rezultata još nema, dirnuti smo i želimo vjerovati u čudo’

Screenshot/N1

Policija i sve dežurne službe još uvijek tragaju za 10-godišnjom djevojčicom koju je u rijeci Dragonja u Istri odnijela riječna struja.

Načelnik policijske postaje Buje, Boban Robert Paulović, gostujući u Dnevniku N1, kazao je da zasad još uvijek nema nikakvih rezultata potrage.

“Poduzete su opsežne mjere i sa strane hrvatske i sa strane slovenske policije. Do 17 sati, do mraka nismo uspjeli ništa. Još uvijek se nastavlja potraga od strane HGSS-a sa psima tragačima. Obrađeno je negdje oko 6 kilometara toka rijeke Dragonje, od mjesta gdje se događaj zbio, međutim nismo ništa postigli”, govori Paulović.

Potraga za djevojčicom nastavlja se u subotu ujutro.

“Oformljen je već i stožer za sutra. Ujutro ćemo najkasnije u 10 sati započeti s novom potragom”, kazao je.



Napominje da već dugo radi ovaj posao i da su se policajci susretali s raznim ljudskim sudbinama, ali da je ovo jedna velika tragedija.

“Vjerujemo još uvijek u čuda. Sve nas je dirnulo kad smo čuli da postoji još jedna osoba koju trebamo naći”, rekao je Paulović.

Preko rijeke Dragonje uglavnom prolaze indvidualni slučajevi kada se govori o migrantima, objašnjava.

“Najgore je u ovo vrijeme pojačanih kiša gdje dobro tlo prelazi u blatno područje. Migranti kad kreću u neki svoj san, ne razmišljaju o tim velikim opasnostima koje ih čekaju”, zaključuje načelnik policijske postaje Buje.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI