DRELE OŠTRO O HDZ-u, ALI I STOŽERU: Kako će reagirati sutra na ispraćaju nogometne legende Cice Kranjčara?

Photo: Davorin Visnjic/PIXSELL

Gostujući u Newsroomu, saborski zastupnik Domovinskog pokreta i kandidat za krapinsko-zagorskog župana Davor Dretar Drele osvrnuo se na opetovano kršenje epidemioloških mjera na posljednjem ispraćaju Milana Bandića. Tamo je naime bilo daleko više od 25 osoba, koliko diktiraju epidemiološke mjere koji su na snazi od 1.ožujka.

“Problem i jest cijelo vrijeme sa Stožerom da se normalne ljude ne tretira kao i one ‘malo normalnije’. S velikim žarom očekujem reakcije Stožera kad u petak bude posljednji ispraćaj nogometne legende Zlatka Cice Kranjčara, hoće li i onda biti tako tolerantni”, pita se.

Prokomentirao je i neslužbenu kandidaturu Miroslava Škore za gradonačelnika Zagreba koja je danas iscurila u javnost.

“U ovom trenutku Zagreb mora imati izuzetno odgovornog gradonačelnika, gradonačelnika koji će pomalo biti i stečajni upravitelj, nekoga tko će ‘razvuzlati’ sve krakove te ogromne hobotnice”, tvrdi pa ističe kako članska iskaznica Domovinskog pokreta nije isto što i članska iskaznica HDZ-a. Aludira naime tako kako ista ne jamči sigurno mjesto u društvu i dobro uhljebljenje.

Upitan o dosadašnjem županu na čije mjesto želi doći, SDP-ovu Željku Kolaru Drele odgovara kako on preslikava način na koji je Bandić vladao Zagrebom pa pokušava novcem stanovnika kupovati političke poene, bilo to odlaskom među birače ili pogodovanjima. S druge strane, HDZ mu je uvijek opasan protivnik.



Činjenica jest da, i kada HDZ gubi izbore, HDZ ostaje na vlasti kroz javne ili državne tvrtke gdje i dalje drži portfelje, direktore, i lagano guši Hrvatsku”, zaključuje Drele.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI