Državni inspektor Mikulić sam kroji svoja pravila: Nećete vjerovati što mu je sad palo napamet!

Foto: Patrik Macek/PIXSELL

U četvrtak navečer završila je sjednica Gradskog odbora HDZ Zagreb na kojoj su predložena imena koja bi se trebala naći na listi u prvoj izbornoj jedinici. 24sata saznaje da su predloženi svi ministri i dužnosnici HDZ-a, uključujući šefa stranke Andreja Plenkovića, glavnog tajnika Gordana Jandrokovića, Gordana Grlića Radmana, Damira Krstičevića, Marka Pavića, Josipa Aladrovića, Tome Medveda.

Naime, prema uputama Predsjedništva HDZ-a, županijske organizacije su trebalo zaprimiti prijedloge svojih nižih organizacija i izglasati ih na svom odboru.

HDZ-a grada Zagreba je, stoga, predložio svojim odborima gradskih četvrti da predlože po dva kandidata, ali da se svakako uvaži kvota žena što ipak na kraju nije bio slučaj.

Matični odbor glavnog državnog inspektora Andrije Mikulića HDZ Donja Dubrava nije imao kvorum na svom jučerašnjem sastanku te, stoga, nisu nikoga ni predložili. No, vični Mikulić dosjetio se kako da se njegovo ime ipak nađe na listi. Prema saznanjima 24sata, predsjednik Gradskog odbora HDZ-a Zagreb Andrija Mikulić sam je sebe predložio Predsjedništvu Gradskog odobra HDZ-a kojem je on na čelu iako prema funkciji koju obnaša (državni inspektorat) ne može biti istodobno i zastupnik u Hrvatskom saboru.

Sudionici sastanka su se, kako je rečeno 24sata, pogledavali ali mu se nitko nije htio zamjeriti, te su poslušno digli ruke u zrak.



Facebook Comments

Loading...
DIJELI