Državni tajnik i službenica Varaždinske županije pozitivni na koronu, kontakti poslani u samoizolaciju

Foto: Cropix

Državni tajnik u Ministarstvu graditeljstva Danijel Meštrić u petak 20. ožujka obavio je testiranje na prisutnost koronavirusa.

Danas su iz ministarstva objavili kako je nalaz pozitivan. Hospitaliziran je u bolnici u Varaždinu i ima blaže simptome.

Petero ljudi iz ministarstva koji su bili s njime u kontaktu su u samoizolaciji, a potpredsjednik Vlade Predrag Štromar i državni tajnik Uhlir nisu bili s njime u kontaktu, piše N1.

Također, među novih troje zaraženih koronavirusom na varaždinskom području je i službenica Varaždinske županije, potvrdili su u ponedjeljak iz županije.

Službenica posljednjih šest dana nije bila na radnom mjestu zbog povišene temperature i simptoma bolesti dišnih puteva, a danas je hospitalizirana u Općoj bolnici Varaždin s blagom kliničkom slikom.



Pronađene su osobe koje su s njom bile u bliskom kontaktu, a riječ je o petero službenika za koje su izdana rješenja o samoizolaciji.

Iz Varaždinske županije ističu da su poduzeli sve potrebne mjere sukladno propisima za sprečavanje mogućnosti širenja zaraze.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI