DRŽAVNI TAJNIK TUŽI ZADRAVEC: ‘Prešla sve granice! Optužuje ljude bez ijednog dokaza. Sudskim putem ću istinu istjerati na čistac!’

Državni tajnik u Ministarstvu zdravstva i predsjednik Upravnog vijeća KBC Sestre milosrdnica Tomislav Dulibić tuži dr. Dijanu Zadravec za klevete izrečene u jednoj televizijskoj emisiji.

Naime, bivša voditeljica radiologije, bez ijednog dokaza, iznijela je neistine o udruživanju u interesne skupine za ostvarivanje protupravnih djela, o zataškavanju kriminalnih radnji u toj bolničkoj ustanovi, te da je Tomislav Dulibić dio kriminalne skupine i suvlasnik u privatnim klinikama.

“Odlučio sam sudskim putem istjerati na čistac istinu, jer je dr. Zadravec u svojim javnim istupima posljednjih dana prešla sve granice. Optužuje ljude na sve strane bez ijednog dokaza, želi u javnosti stvoriti dojam kako je ona jedina na strani istine, a svi ostali u KBC Sestre milosrdnice i oko nje svijet kriminala i lopovluka. Niti sam u bilo kakvom suvlasništvu s bilo kime u privatnim klinikama niti stvaram bilo kakva udruženja protiv dr. Zadravec, ali kao odgovoran predsjednik Upravnog vijeća, zajedno s drugim članovima tog tijela, inzistiram na sređivanju stanja u toj važnoj zdravstvenoj ustanovi u Hrvatskoj, kojeg je, među ostalim, prouzročila i sama dr. Zadravec”, stoji u priopćenju Dulibića koji dodaje kako se javni prostor ne smije koristiti za vlastite interese, što nanosi nemjerljivu štetu ugledu osoba i ustanova.


“Zato vjerujem da će sudski pravorijek, kada god stigne, odagnati svaku sumnju od prozvanih osoba i ustanova”, napomenuo je i dodao da će u petak, 21. svibnja 2021. godine Upravno vijeće KBC Sestre milosrdnice raspisati natječaj za izbor novog ravnatelja te ustanove.

Kontaktirali smo prozvanu doktoricu Zadravec, čiji ćemo odgovor objaviti po dospijeću.Facebook Comments

Loading...
DIJELI