DRŽAVNI TAJNIK TUŽI ZADRAVEC: ‘Prešla sve granice! Optužuje ljude bez ijednog dokaza. Sudskim putem ću istinu istjerati na čistac!’

Državni tajnik u Ministarstvu zdravstva i predsjednik Upravnog vijeća KBC Sestre milosrdnica Tomislav Dulibić tuži dr. Dijanu Zadravec za klevete izrečene u jednoj televizijskoj emisiji.

Naime, bivša voditeljica radiologije, bez ijednog dokaza, iznijela je neistine o udruživanju u interesne skupine za ostvarivanje protupravnih djela, o zataškavanju kriminalnih radnji u toj bolničkoj ustanovi, te da je Tomislav Dulibić dio kriminalne skupine i suvlasnik u privatnim klinikama.

“Odlučio sam sudskim putem istjerati na čistac istinu, jer je dr. Zadravec u svojim javnim istupima posljednjih dana prešla sve granice. Optužuje ljude na sve strane bez ijednog dokaza, želi u javnosti stvoriti dojam kako je ona jedina na strani istine, a svi ostali u KBC Sestre milosrdnice i oko nje svijet kriminala i lopovluka. Niti sam u bilo kakvom suvlasništvu s bilo kime u privatnim klinikama niti stvaram bilo kakva udruženja protiv dr. Zadravec, ali kao odgovoran predsjednik Upravnog vijeća, zajedno s drugim članovima tog tijela, inzistiram na sređivanju stanja u toj važnoj zdravstvenoj ustanovi u Hrvatskoj, kojeg je, među ostalim, prouzročila i sama dr. Zadravec”, stoji u priopćenju Dulibića koji dodaje kako se javni prostor ne smije koristiti za vlastite interese, što nanosi nemjerljivu štetu ugledu osoba i ustanova.

“Zato vjerujem da će sudski pravorijek, kada god stigne, odagnati svaku sumnju od prozvanih osoba i ustanova”, napomenuo je i dodao da će u petak, 21. svibnja 2021. godine Upravno vijeće KBC Sestre milosrdnice raspisati natječaj za izbor novog ravnatelja te ustanove.

Kontaktirali smo prozvanu doktoricu Zadravec, čiji ćemo odgovor objaviti po dospijeću.



Facebook Comments

Loading...
DIJELI