Dujmović o Pupovcu! Jedna je njegova rečenica izrazito bitna!

screenshot

Politički novinar Tihomir Dujmović na svojem se Facebook profilu danas osvrnuo na aktualnu situaciju u Vladi, oko koje već danima traje polemika. Radi se o ministru Kuščeviću, za kojeg se smatra da bi zbog svojih afera trebao otići iz ministarstva. Dujmović smatra kako je jedan od koalicijskih partnera, Milorad Pupovac, jednom izjavom rekao sve o ovoj temi. Njegovu objavu prenosimo u cijelosti.

“Sjetite se izjave i trenutka davanja izjave Milorada Pupovca kad je odlazila Martina Dalić i sjetite se trenutka kad je najavio njen odlazak. Izgovorio je to u ključnom trenutku! On ih je gurnuo niz liticu tvrdeći u ključnom trenutku da Dalićka mora, ali baš mora otići! Nije sporno da je Dalićka morala otići, nego moć koju je Pupovac imao da o tome odlučuje! Tu moć mu je pozvavši ga u Vladu mimo saborske matematike dao premijer. Zato je i ne samo zato Pupovac rekao nešto sto nikad nitko ni za koga u Hrvatskoj nije rekao: ”Takvi kao Plenković danas se plaćaju suhim zlatom”. 

Fakat, da Vas netko sa tri zastupnika u parlamentu koja Vam za vecinu uopce ne trebaju, stavi u poziciju da odlučujete o svemu, od Dalićke do nabave F16 i da pri tom sutnjom kad kad nas Vučić vrijeđa, a Pupovac je u njegovom društvu, on posredno sudjeluje u tom vrijeđanju, ta se pozicija fakat samo suhim zlatom placa.

Potpuno isto se događa i sada.

Tvrdeći da neodlazak Kuščevića vrijeđa zdravi razum, Pupovac pokazuje opet svu svoju snagu. Premijeru, ne može Vam taština do te mjere zamračiti razum, da ne vidite sa kim imate posla, kao da poput novovremenog Salijerija šapće Pupovac na uho Plenkoviću svoj savjet! Prijeteći pri tom potmulo da bi i on mogao krenuti za HNS-om, za obećavajući Bernardićev stol!”, napisao je.



Facebook Comments

Loading...
DIJELI