ĐURO SESSA KONAČNO ODGOVORIO MAMIĆU: Evo što mu je poručio nakon teških optužbi na njegov račun!

Photo: Patrik Macek/PIXSELL

Zdravko Mamić danas je na pressici u Mostaru ponovno prozvao predsjednika Vrhovnog suda Đuru Sessu za korupciju oglasio se i sam Vrhovni sud.

Predsjednik Vrhovnog suda nema namjeru odgovarati ili komentirati ponovljene apsurdne i neistinite tvrdnje iznesene na konferenciji za medije u Mostaru”, ističu iz Vrhovnog suda, javio je Media Servis.

No za razliku od prvog prozivanja ovaj put nije previše birao riječi. Nazvao ga je  “kleptomanom, kriminalcem, varalicom, zlotvorom, čovjekom koji odlučuje u pravu u jednoj suverenoj državi”.“Nije kleveta, istinu govorim. Spreman sam se staviti na dispoziciju DORH-u da dokažem da je on kriminalac i da sam mu ja osobno donosio novac u kancelariju da bi mijenjao već donesene presude. Jedna bombica, čuveno smjenjivanje suca Ježeka u dva predmeta, obrazložio je da previše revno obavlja zadatke i time ugrožava pravičnost postupka, neka se time pozabave institucije, on je kolera pravosuđa, šest mjeseci premijer Vlade, i oporba, svi brane proceduru i izbor Sesse za novog predsjednika. Milanović zna da mora nešto napraviti, sada hoće iskoristiti ustavno pravo da navede časnog kandidata”, rekao je Mamić danas u obraćanju javnosti nakon presude Vrhovnog suda a koja kaže da bi trebao u zatvor na šesti i pol godina.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI