Dvostruka igra Nezavisne liste i SDSS-a u Kninu!

Dusko Jaramaz/PIXSELL

Knin, grad koji je zadnjih dvadesetak godina uzor suživota i tolerancije polako zbog osobnih interesa onih koji se predstavljaju kao nezavisni, već i prije izbora potonuo je u netoleranciju

Dok nezavisna lista Marka Jelića proziva HDZ za kupovinu glasova srba u prvom krugu u Kninu, realnost i statistika s biračkih mjesta govore posve drugačije. Prvi puta je SDSS osvojio samo jedan vijećnički mandat zbog čega je umjereni Željko Džepina podnio ostavku, a s liste Marka Jelića ušla su dva radikalnija pripadnika srpske nacionalne manjine (ukupno ih je bilo 5 na listu Marka Jelića)! Što se nikako nije moglo dogoditi bez dogovora s Anjom Šimpragom i vrhom županijskoga SDSS-a.

Dokaz tome su i razne objave na Facebooku i internet portalima onih koji otvoreno i prikriveno podržavaju listu Marka Jelića (zajednička lista srpske nacionalne manjine i Marka Jelića), slike i njihovi komentari govore najbolje o njihovim namjerama. Lakovjerni Hrvati nasjedaju na obećanja i riječi Nezavisne liste Marka Jelića i ne shvaćaju u koju klopku upadaju nakon izbora ako se priklone Marku Jeliću, Knin bi kroz godinu dana moga postati Vukovar kao u vrijeme Szabe.

Knin, grad koji je zadnjih dvadesetak godina uzor suživota i tolerancije polako zbog osobnih interesa onih koji se predstavljaju kao nezavisni, već i prije izbora potonuo je u netoleranciju, lažne optužbe i dvostruke igre “nezavisnih” i djela SDSS-a!

Pa onda dolazi na red i ćirilica u Kninu!

Facebook Comments



Loading...
DIJELI