EMOTIVAN OPROŠTAJ: Stravična nesreća kod Vrbovca odnijela je dva mlada života

Foto: Facebook

U stravičnoj nesreći u Zvekovcu kraj Dubrave u okolici Vrbovca,  život su izgubile dvije mlade osobe, dvadesetdvogodišnji Hrvoje Mikešina i njegov prijatelj. Nesreću u Zvekovcu uzrokovala je neprilagođena brzina 25-godišnjeg vozača Matije S., koji je izlazio je iz nepreglednog zavoja, izgubio nadzor nad vozilom te sletivši s kolnika udario u betonsko-metalno ogradu dvorišta i betonski most. Vozač je u vrlo teškom stanju prevezen u KB Dubrava, gdje je hospitaliziran, a Mikešina i njegov prijatelj poginuli su na mjestu.

Od Mikešina se na Facebook-u emotivnim statusom za koji je teško naći riječi, oprostila njegova zaručnica Vesna Dragija.  “A beba moja… Prije samo dva dana smo imali vježbe za naš prvi ples na svadbi. Otišao si mi prerano. Volim te, anđele moj jedini.” – napisala je.

– “Kada si ti zatvorio oči, zatvorio si i moje, zatvorio si osjećaj posebnosti koji sam osjetila samo s tobom, zatvorio si moj osmijeh od uha do uha koji je bio na mom licu svakim danom, kad sam tvoja bila. Tvoja. Koliko lijepa riječ. Koliko sam ju rado nosila pokraj svoga imena. Rekao si cijela vječnost nam ne bi bila dovoljna, bome ne bi, ali isto tako ni ovo nije bilo dovoljno ljubavi. Ali vječno, vječno ću ljubiti tvoju sliku, sve dok ne dođem na mjesto gdje si ti, gdje ću ponovno, ali tada vječno ljubiti tebe. Znaj, ti nikada nećeš umrijeti dok živiš u srcu koje te vječno voli. A fališ u ovom ne savršenom svijetu da budeš jedini bijeg od bijedne realnosti.” – poručila je Vesna svom nesuđenom zaručniku Hrvoju.

Hrvoje i Vesna su, kako piše na društvenim mrežama, u vezi bili godinu i pol dana, a odnedavno oboje na profilima kao mjesto boravka imaju naveden irski grad Fermoy.

Facebook Comments



Loading...
DIJELI