FAJT NA FEJSU: Pauk napao Rimca, on mu odgovorio: ‘Odlepršaj sa svojim desničarskim forama’

Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

Nekadašnji splitski vijećnik Martin Pauk, sukobio se s Matom Rimcem zbog objave u kojoj je osudio rasistički napad na svoje djelatnike iz stranih zemalja.

“Bravo Mate, legendo, samo ti uvozi radnu snagu koja radi za duplo manju plaću od Hrvata pa se čudi zašto se Hrvati osjećaju prevareno i iskorišteno (…) Uostalom, Mate, i ti si iz BiH, pa iz prve ruke znaš da u multikulturalnom društvu nikad ne može biti blagostanja i mira upravo zbog drukčijih načela i kulture po kojima razni narodi žive. Šta, bit će da nema dečkiju u Zagrebu, Osijeku ili Splitu koji su završili tehničku školu i kvalificirani su za rad u tvojoj firmi? Ah, da, naravno da ih ima bar 10-15 razreda samo u ovoj generaciji, ali ne žele raditi za kikiriki da bi njihov gazda mogao kupovati kuće od dva milijuna eura i aute od pola milijuna”, napisao mu je Pauk u komentaru.

Screenshot/Facebook

Rimac mu nije ostao dužan pa je došlo do prepirke u kojoj mu je neke stvari pokušao objasniti.

“O čemu ti, ograničeni čovječe, pričaš? Kod mene rade ljudi koji su radili u Tesli, Appleu, Ferrariju, Porscheu… Koliko oni zarade u godini kod mene, ti nisi nikad vidio. U mojim firmama (Rimac Gruša, Bugatti Rimac, P3 i Greyp) radi preko 1600 ljudi, od kojih je 80+ posto Hrvata”.

Screnshot/Facebook

Nakon što ga u to nije uspio uvjeriti Rimac je dodao: “Odlepršaj sa svojim desničarskim forama s mog profila u troskoku. Hvala.”



Facebook Comments

Loading...
DIJELI