(FOTO) BUKVICA HRVATIMA IZ HERCEGOVINE! ‘Gospodo, evo vam slika s hercegovačkih i srpskih granica: Povampireni Hercegovci biraju vam vlast?’

Uoči svakih izbora vodi se polemika o biračima iz drugih država koji ostvaruju biračko pravo u našoj zemlji. Godinama su zbog toga bili stigmatizirani žitelji Hercegovine. No na ovim lokalnim izborima jedan je građanin, čiji se status masovno dijeli društvenim mrežama, to odlučio demantirati.

”Povampireni Hercegovci masovno izlaze na lokalne izbore u RH i odlučju o budućnosti Imotskoga, Vrgorca, Metkovića, Ploča, Dubrovnika, Makarske, Splita…”, stoji ironično u njegovoj objavi.

Na ovim fotografijama vidite stanje na graničnim prijelazima između Hercegovine i Hrvatske te između Srbije i Hrvatske.


U zaglavlju svake fotografije piše točan datum i vrijeme kada je fotografija snimljena, a sve su preuzete sa službenih stranica HAK-a. 

 

 

 

Svaki daljnji komentar je suvišan”, kaže ovaj građanin koji se referirao na sve one koji se “pjene” po društvenim mrežama.

”Gospodo, samo u zadnjih par godina ste podijelili preko 260.000 hrvatskih državljanstava građanima Republike Srbije. Također napominjem kako svega 57.900 Hrvata živi u Srbiji, od čega velika većina njih ima hrvatsko državljanstvo još od devedesetih”, zaključuje ovaj građanin.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI