(FOTO) Čitateljica ukazala na nepravilnosti u Konzumu: ‘Užasno i žalosno varaju kupce!’

Slavko Midzor/24sata

Doista je žalosno što radi vodeći trgovački lanac koji drži monopol nad maloprodajom, navela je razočarana čitateljica koja je odlučila s javnosti podijeliti svoje loše iskustvo

Nakon što je čitateljica portala PortalOko.hr dobila na kućnu adresu popust za dječje maramice koje su se nalazile u pakiranju od šest komada po cijeni od 47,99 kuna odlučila je to iskoristiti. Naime, redovita cijena navedenog pakiranja je 63,99 kune što je pristojna ušteda za one koji imaju dijete.

Zaputivši se u trgovački lanac u Srebrenom u Dubrovniku imala je što vidjeti! Prema njenom opisu uočila je kako nigdje ne postoji pakiranje od šest komada maramica, ali ne zato što ih je nestalo već zato što, smatra, su zaposlenici Konzuma dobili naputak da te iste maramice izvade iz velikog pakiranja i prodaju ih zasebno! Čitateljica je to zaključila uočivši kako na zasebnom pakiranju ne postoji bar kod što ukazuje da se pojedinačno ne mogu prodavati već su na bijeloj naljepnici napisali kod za prodaju.

“Žalosno i užasno! Ne mogu vjerovati kako na svakoj sitnici varaju kupce i muzu im novce”, napisala je čitateljica koja pritužbu uputila putem besplatnog Konzumovog telefona.

“Javila mi se nedužna žena koja me pokušavala smiriti i obećala je kako će sve provjeriti. No, poslije sam se sjetila kako sam na krivu adresu zvala. Jedino rješenje je inspekcija za prava potrošača”, zaključila je razočarana čitateljica iz Dubrovnika.

imgsizeradmincrop
Portal oko

 



Facebook Comments

Loading...
DIJELI