(FOTO) JANDROKOVIĆ NASTAVLJA ODUŠEVLJAVATI I HVALITI SE: Podijelio novu ljetnu sliku, reagirale tisuće pratitelja, javila se i njegova bivša profesorica!

Foto: Miroslav Lelas/PIXSELL

Predsjednik Hrvatskoga sabora Gordan Jandroković nerijetko voli dijeliti privatne trenutke putem svojih službenih profila na društvenih mrežama, pa se tako nije libio niti objaviti fotografiju u kupaćim gaćicama. No, za razliku od ‘morskog prizora’, fotografijom koju je podijelio kasnije oduševio je stotine pratitelja, te prikupio više od 2 700 lajkova.

Riječ je o dvjema fotografijama na kojima pozira sa svojim sinom. Kako je Juraj postao gimnazijalac, Jandroković se time pohvalio na Facebooku uz hashtag #ponosantata i fotografijom na kojoj sina drži u naručju, te najnoviju kao novopečenog gimnazijalca.

Nije dugo trebali da pratitelji reagiraju, pa je tako dobio više od 2 700 lajkova i stotine komentara u kojima su pratitelji čestitali ‘mladom gospodinu’ na njegovu uspjehu, a mnogi su dijelili i savjete.

“Samo ga pusti da bude stručan, obrazovan i sposoban nikako ne političar. Mmnogi mladi su pošli vani jer svoju stručnost nisu mogli pokazati u HR”, uputio je savjet jedan od pratitelja, a javila se i Jandrokovićeva profesorica Ana Supančić koja se prisjetila njegova školovanja: “Gordanu sam ja i moj suprug bili profesori. Bio je ponos gimnazije”, napisala je.



 

Facebook Comments

Loading...
DIJELI