(FOTO) NE MARI ZA KALORIJE! Mirta Šurjak objavila fotku s večere, pratiteljima zasmetala ‘masna’ hrana: ‘Bome stane i u tebe’

Foto: Instragram

Poznata sportska novinarka Mirta Šurjak na Instagramu je otkrila kako je nedavno uživala u večeri jednog splitskog restorana. Na sebi je imala srebrni top koji je jedva obuzdao njene grudi i uske traperice. No, umjesto njenog senzualnog izgleda, pratitelje je ovaj put privuklo ono što je Mirta naručila.

Mirta se na malim ekranima pojavljuje u izdanjima koja djeluju atraktivno, no nikad nije prešla granicu dobrog ukusa. U slobodno vrijeme još se više voli poigrati atraktivnim kombinacijama koje ističu njezine atribute, odnosno onaj najjači adut, a to je bujni dekolte.

Na večeri je uživala u ‘masnoj hrani’, točnije povećem hamburgeru i pomfritu, zbog čega su pratitelji krenuli s raznim komentarima, a mnogi su ipak primijetili da bez toga, vjerojatno ne bi bilo ni bujnog dekoltea i zdravog izgleda kakvog njeguje lijepa novinarka, zbog čega se ne mora zamarati pokojom kalorijom više u slasnom obroku.

“Simply the best”, napisala je u opis.

 



“Dobra ka dobar dan”, “Bome stane i u tebe”, “čuvaj liniju”, “previše hamburgera”, “kakva dobra porcija pomfrija”, “nemoj to jest to deblja”, “vidim jede se zdrava hrana”, “hvarska prirodna”, nizali su se komentari no Mirta na njih nije odgovarala.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Mirta Šurjak (@mirta.surjak1)

 

 

 

Facebook Comments

Loading...
DIJELI