(FOTO) Nekoliko sati prije ubojstva 20-godišnjak je objavio jezivu fotografiju i natpis!

Zarko Basic/PIXSELL

"Bog prašta, mafija ne"

U srijedu oko 22 sata na parkiralištu u Prilazu svetog Josipa radnika, na Volovčici pronađeno je beživotno tijelo 18-godišnje djevojke K. K.

Bivši dečko David Komšić, navodno joj je nanio više ubodnih rana koje su u konačnici bile pogubne. On se policiji prijavio sam, a nagađa se da se radi o sinu poznatog ugostitelja, koji je žrtvu često napadao i prijetio joj.

No, zanimljiva je jedna od njegovih objava na Instagramu prema kojoj se čini da David, izgleda, ne brine previše o nadležnim institucijama.

 

Kad te smecari traze u nedjelju u 08:00 ujutro a ja ih posmatram preko kamera, na drugoj adresi i u toplom krevetuA post shared by David Komšić (@david___komsic)

Na svom profilu na Instagramu ubojica je objavio fotografiju policije koja ga je 5. veljače tražila u 8 ujutro, no on se svemu smijao iz toplog kreveta s druge adrese.

“Kad te smećari traže u nedjelju u 08:00 ujutro, a ja ih posmatram preko kamera, na drugoj adresi i u toplom krevetu“, stoji u objavi osumnjičenog.

instagram-david-2

Također, nekoliko sati prije ubojstva objavio je fotografiju na kojoj stoji citat “Bog prašta, moje je da im organizujem sastanak”, uz Davidov opis “Bog prašta, mafija ne !!!”.

Facebook Comments

loading...
Loading...
DIJELI