(FOTO) Prozvali ga da je nacist! MOSTOV ‘BOYS’ ZA DNEVNO O SPORNIM FOTOGRAFIJAMA: ‘Pretpostavljam koja politička stranka stoji iza spornih fotografija! Najteže je majci, ona plače

Kandidat Mosta za vijeće zagrebačke gradske četvrti Stenjevec Danijel Perić, nalazi se na stupu srama zbog fotografija starih deset godina na kojima pozira sa nacističkim pozivom i simbolima NDH.

Ponosan je član Bad Blue Boysa više od 20 godina, pokretač je humanitarne akcije ‘Plavo srce’, ali i volonter akcije ‘Vratimo Palčiće u Petrovu’. Pridružio se Marku Sladoljevu na lokalnim izborima.

“Ovdje je svakako riječ o političkom podmetanju. Čudno da ove fotografije koje su stare osam do deset godina, nitko prije nije obznanio. Sada je netko to napravio jer zna kolika smo im dobra konkurencija na kvartu gdje me svi ljudi poznaju i gdje su svi također upoznati s mojim humanitarnim radom koji radim za sam kvart, ali i za cijeli Zagreb”, ispričao je za Dnevno.hr.

Dodaje kako uopće nije ni znao da ima ove sporne fotografije dok je pristao pridružiti se Mostu. Kako kaže, upravo ih je tada trebao i maknuti, ali eto, nije znao da ih ima. Kaže kako se ove fotografije sigurno ne bi objavile da se ne zna da je Most u Stenjevcu jak.

Jako je potresen fotografijama ponajviše zbog svoje obitelji. Oni su to, kaže, teško prihvatili.



“Sve me ovo pogodilo zbog moje obitelji, roditelja, žene… Ovako nešto uopće nije bilo potrebno. Posebno je teško to podnijela moja mama koja je stara i bolesna i koja me plačući zove na telefon”.

Pretpostavlja koja je politička stranka ovo ‘pustila van’, te da će do kraja dana razmisliti o tužbi.

Za kraj je naglasio kako je oduvijek apolitičan, te kako se ni sada ne osjeća kao političar, a najveća mu je želja, kako navodi, pomoći svojem kvartu.

 

Facebook Comments

Loading...
DIJELI