(FOTO) ŠOK U KOTORIBI: Majka dvoje djece zaletila u pil i poginula!

Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL

"U šoku smo jer smo je poznavali. Izgubljen je mlad život, ima li veće tragedije?," kazala je jedna žena koja se našla na mjestu nesreće

Mještane Kotoribe u utorak navečer uznemirio je zvuk sirena hitnih službi. Nešto prije 22 sata u Ulici kralja Tomislava dogodila se teška prometna nesreća u kojoj je poginula mlada vozačica, javlja portal eMeđimurje.

Prema prvim informacijama, 20-godišnja vozačica je autom udarila u betonski spomen stup koji se nalazi na križanju s Ulicom bana Jelačića i Ulicom Matije Gupca. Na mjesto događaja su, uz policiju, stigli i vatrogasci. Oni su zajedno s mještanima stradalu djevojku vadili iz auta koji se zapalio.

Portal eMeđimurje doznaje da je život izgubila A.Š., koja je iza sebe ostavila dvoje djece. Mještani su u šoku. Ljudi koji žive u tom kraju kažu kako se čuo jak tresak. Odmah su istrčali van i vidjeli kako gori auto.

– Strašan prizor. Djevojka je nakon što su ju izvukli iz auta odmah izdahnula. U šoku smo jer smo je poznavali. Izgubljen je mlad život, ima li veće tragedije? – kazala je jedna žena koja se našla na mjestu nesreće.

Stigla je i hitna medicinska pomoć, no djevojci više nije bilo pomoći. U kasnim večernjim satima trajao je očevid, a više informacija bit će poznato naknadno.



Facebook Comments

Loading...
DIJELI