(FOTO) ŠUKER O RAZGOVORU S PLENKOVIĆEM: ‘HNS jedini u Hrvatskoj primjenjuje Zakon o sportu’!

Patrik Macek/PIXSELL

Najvažnije je da dobro stojimo kao savez, da odemo na velika natjecanja, i Europsko i Svjetsko prvenstvo. O ostavci ne želim razgovarati na ovaj način, bit će Skupština i tamo ćete biti pozvani. Što se tiče Zakona o sportu, pa mi ga valjda jedini primjenjujemo. Sve ostalo je što bi Trump rekao 'fake news' - zaključio je Davor Šuker.

Nakon sastanka s premijerom pred novinare je izašao Davor Šuker.

Zahvala premijeru Plenkoviću i ministru Orepiću što su nas saslušali. Očekuje nas važna utakmica protiv Ukrajine. Bio je to lijep, konstruktivan razgovor i nadam se da će i novinari posvetiti pažnju utakmici s Ukrajinom.

Najvažnije je da dobro stojimo kao savez, da odemo na velika natjecanja, i Europsko i Svjetsko prvenstvo. O ostavci ne želim razgovarati na ovaj način, bit će Skupština i tamo ćete biti pozvani. Što se tiče Zakona o sportu, pa mi ga valjda jedini primjenjujemo. Sve ostalo je što bi Trump rekao ‘fake news’ – zaključio je Davor Šuker.

Podsjetimo, nešto prije 12 sati predsjednik HNS Davor Šuker došao je u Banske dvore na sastanak s premijerom Andrejem Plenkovićem. Sastanak je zatvoren za javnost.

Podsjetimo, Most je jučer zatražio smjenu vrhuške HNS-a i zasigurno će i to biti jedna od tema razgovora.



– Mene zanima kvalitetan nogomet, kvalitetan sport, sigurnost svih onih koji dolaze na sporstka borilišta. Da uživaju u sportu, fair playu i onome čemu sport pridonosi – zdravlju – priča predsjednik Vlade koji nije mogao izbjeći ni pitanje o zahtjevu Mosta za ostavkama u HNS-u.

– Ne biraju ni Vlada ni sabor ni političke stranke vodstva sportskih saveza, to oni izabrani u HNS-u moraju rješavati. Nisam sklon instrumentiranju i politiziranju sporta. Sport trebaju voditi sportaši, to je moj čvrst stav i uvjerenje – rekao je za N1 Plenković.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI