Fra Knezović: ‘Je li Glasnović trgovac? Nije! Samo je tražio za obespravljene pripadnike HVO-a ono što im pripada’

Igor Kralj/PIXSELL

"Bliže je istini da je onih 75 trgovalo s nakanama osobnoga interesa, a Glasnović iz interesa za druge", smatra fra Knezović

Fra Mario Knezović na svoje je Facebook profilu objavio zanimljiv osvrt na HDZ, Most i saborskog zastupnika Željka Glasnovića. Njegove riječi prenosimo u cijelosti:

“Velite trebalo bi dati komentar!? Hajde neka. Pa ovako. Svi oni koji misle da je za Hrvatsku i za Hrvate izvan nje bolja koalicija HDZ-a i Pupovca ili sutra HNS-a od koalicije Mosta i HDZ-a onda, rekli bi u Bosni, “bujrum”. Je li Glasnović trgovac? Nije! On je samo zatražio za obespravljene pripadnike HVO-a ono što im pripada i ono što im je davno obećano od istih onih koji su stavili potpis na njegov papir. Konačno je netko u sabornici izrekao jasan stav o pravima naših vojnika. Ako je to krimen, ne zna onda što je pravda.

Ispada kao da je jedini Glasnović, kao 76 glas, trgovao. Bliže je istini da je onih 75 trgovalo s nakanama osobnoga interesa, a Glasnović iz interesa za druge. HDZ se, očito je, politički pogubio. Ako ga sretnete na ulicama kako luta probajte ga vratiti ocu (Tuđmanu) poput odlutaloga ili rasipnoga sina. Prvu rundu svoga lutanja pokazao je kad se odmah nakon izbora odrekao svoga desnoga krila. Drugi put je odlutao kad se uputio u zagrljaj ljevičarima. A što reći o Mostu? Mostu u trenutku vlastite muke i svojevrsnoga političkoga pada ne želim upućivati lekciju osim jedne: Ako se nalazite na mostu nemojte skakati u vodu bez znanja plivanja jer je “istina voda duboka”, poručio je fra Mario Knezović.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI