FRATAR IZVRIJEĐAO SPLITSKOG GRADONAČELNIKA: ‘Dao Bog da ti dica budu p….. i l…….!

Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL

Nakon vijesti da je volonter Split Pridea pretučen prošlog tjedna reagirao je splitski gradonačelnik Ivica Puljak, koji je oštro osudio napad.

“Najoštrije osuđujem homofobni napad na volontera Split Pridea, koji je prošlog tjedna fizički ozlijeđen na jednoj od splitskih plaža. Split je otvoren i tolerantan grad u kojem se svi trebaju osjećati slobodno i sigurno, neovisno o boji kože, vjeri ili seksualnoj orijentaciji. Neizmjerno mi je žao da su naši sugrađani izloženi bilo kakvim oblicima mržnje i kao gradonačelnik učinit ću sve što mogu da se to promijeni”, rekao je Puljak.

Međutim, nekima nije sjela njegova reakcija, pa je tako, nakon što je portal Dalmacija danas objavio članak s Puljkovom reakcijom, koji su podijelili i na svojoj Facebook stranici, u komentaru ispod mu je poruku uputio Fra Branimir Šegota – Šegi.

“Bijedniče Puljak, dao Bog da ti dica budu pederi i lezbijke! Đubre izopačeno, spodobo umrit ćeš u svojoj izopačenosti” napisano je.

Ostali komentatori su ga napali, ali on je nastavio s gnjusnim komentarima. Njegov istup komentirao je splitski SDP-ovac Damir Barbir.



“Nakon što je gradonačelnik Splita Ivica Puljak osudio homofobno nasilje prema volonteru Split Pridea s čime je poslana jasna poruka da je Split otvoren i tolerantan grad koji jedino što ne tolerira je nasilje, stigao je odgovor Fra Branimira Šegote u komentarima na lokalnom portalu koji nas uvjerava suprotno. Koji je Vaš Split? Ljubav ili mržnja?”, napisao je Barbir.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI