FRIZURA JE POSTOJANA: Ministar ‘tć’ se s godišnje vratio s novim pramenovima

Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

Nakon prve sjednice Vlade, nakon godišnjih odmora, svi samo pričaju o novoj frizuri 41-godišnjeg Tomislava Ćorića, ministra gospodarstva i održivog razvoja.

Ćorić je poznat kao političar koji drži do svog izgleda, što je pohvalno, pa nas često iznenadi sitnim promjenama kada je njegova kosa u pitanju.

Dnevno je nazvalo jednu zagrebačku frizerku, koja je željela ostati anonimna, a pitali su je što vidi na kosi Tomislava Ćorića.

‘’Vidi se iz aviona da se radi o boji, za moj ukus previše se sjaji, preporučila bih gospodinu da koristi preljev za mušku kosu koji je rađen baš za muškarce kako im se kosa ne bi previše sjajila, no ne izgleda mi loše. Još samo ta sitna korekcija i to je to’’, naglasila je frizerka koja je od straha da ne ostane bez poticaja željela ostati anonimna.

Već neko vrijeme boja se i ministar financija Zdravko Marić.



“Prije ljeta vidjela sam Marića i izgledno je da i on boja kosu, ali kod njega je uočljivo da se radi o preljevu, jer nema toliko izraženog sjaja. Dobro mu stoji no malo previše baca na crveno’’, otkrila je frizerka.

Foto: Davorin Višnjić/Pixsell

I Božinović je nakon godišnjeg došao “pofriškan” no kod njega se radi samo o šišanju. Nije tajna da političari vole tretmane, tako američki predsjednik Joe Biden redovito odlazi na botox.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI