GENERAL SE GADNO OBRUŠIO NA BANDIĆA I ‘EKIPU’ Nazvao ih nesposobnjakovićima i naredio im da hitno ovo učine

Screenshot

General HV-a Željko Sačić se, kao stanovnik Markuševca, u ime svih građana koji žive u dijelovima snažnije pogođenim potresom, neugodno obrušio na gradske čelnike sa Milanom Bandićem na čelu.

Sačić je, naime, šokiran zatvaranjem markuševačke trgovine građevinskim materijalom i to u trenutku kada je taj materijal ljudima neophodan za obnovu.

“Bezveznjaci su nam zatvorili jedini dućan građevinskim materijalom”

“U Markuševcu imamo jedan izniman, veliki dućan sa raznovrsnom tehničkom robom, građevinskim artiklima željezom, cementom, vapnom, izolacijskim, električnim, plinskim,  vodoodvodnim i sličnim materijalima. Uz to, tamo rade jako vrijedni i susretljivi zaposlenici koji nam sada najviše trebaju. No, pogađate… Bezveznjaci bez uma i razuma su nam taj dućan sada, kada nam najviše treba zatvorili, umjesto da su im čak propisali radnu obvezu”, ljuti se Sačić uz objašnjenje:

“Tko tu koga radi budalom?”



“To bi strahovito pomoglo u hitnim i dozvoljenim slučajevima samosanacije koji su pretrpjeli štetu od potresa. No, ova trgovina je zatvorena zbog situacije s korona virusom. Pa, dajte molim vas. Pod istim uvjetima rade pekare, ljekarne, konzumi… Zaista ne znam tko tu koga radi budalom”, frustriran je general.

“Molim sve da dojave Bandiću, Mikuliću i ostalim ‘sveznedarima’ da slikanje po Markuševcu nije dovoljno. Netko od njih treba uključiti mozak, uši i zdravu logiku i konkretno djelovati u korist žrtava potresa. Da skratim, nesposobnjakovići, otvarajte hitno vrata ovoga dućana, treba nam jednako kao Konzum!”, poručio je za kraj general Sačić.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI