Glasnović: „Hrvatska vlada je jedna banda. Spalili su partijske knjižice i stvorili paralelni pravni sustav“

Photo: Patrik Macek/PIXSELL

Nakon Glasnovićevog istupa predsjedavajući Furio Radin je zaključio: “Dobro je, danas bar nismo nikoga ubili”

Prije rasprave o zakonu o otocima, saborski zastupnici su odradili već tradicionalnu stanku, koju su danas zatražili Mostov Nikola Grmoja, i to zbog situacije u Agrokoru te Željko Glasnović zbog stanja u hrvatskim medijima.

Pitam se što je bilo prije lex Agrokora. Premijera ne zanima kako je nastao Agrokor i kakvu ulogu u svemu tome imaju njegovi ministri, HDZ, HANFA i HNB. Da Most nije inzistirao da se priča o Agrokoru, danas ovo ne bi gledali”, kazao je Grmoja i zaključio da je Todorić obrađivao svaku političku strukturu u Hrvatskoj.

Kad čitate mainstream medije potrebna je mudrost Salomona. Piše se po nalogu pojedinaca. Zamislite da jedan dnevnik napiše da je država za k… ili da se nekoga pita kad će propasti hrvatska država. Na društvenim mrežama stvaraju se lažni profili. Kod nas nema nikakve obrane od klevete”, kazao je Glasnović i dodao da je šokantno da je na HRT-u ukinuta redakcija za istraživačko novinarstvo.

Hrvatska vlada je jedna banda. Spalili su partijske knjižice i stvorili paralelni pravni sustav. Crveno plemstvo je danas s nama. Sakriva se geneza privatizacije. Agrokor je počeo prije 90-ih. Privatizacija je projekt komunističke partije. Brani se najveća komunistička partija. Novinari su bivši Jugoslaveni, sjede i rade u redakcijama, po portalima”, kazao je Glasnović na što je predsjedavajući Furio Radin zaključio: “Dobro je, danas bar nismo nikoga ubili”.

Facebook Comments



Loading...
DIJELI