GLASOVAC NAJAVILA ČIME ĆE ‘IZBOMBADIRATI’ PLENKOVIĆA : Posebno će jedna tema doći u fokus i tu se neće štedjeti

Foto: Patrik Macek/PIXSELL

Potpredsjednica SDP-a Sabina Glasovac  uoči jesenskog zasjedanja Sabora istaknula je da je stranka pripremila 12 prioriteta kojima će se baviti u narednom razdoblju.

“Otvarat ćemo temu po temu i organizirati javna savjetovanja, koja će rezultirati SDP-ovim zakonskim inicijativama. Saborski zastupnici SDP-a za sutrašnje aktualno prijepodne pripremili su brojna pitanja za Vladu, a prioritet će svakako biti interpelacija o obnovi potresom pogođenog područja. Interpelacija je u saborsku proceduru upućena prije dva mjeseca, a Vlada se o njoj negativno očitovala prije nekoliko dana. U interesu nam je to pitanje što prije staviti na dnevni red, da se naši sugrađani pogođeni potresom što prije vrate svojim domovima”, kazala je Glasovac što sutra njihovi zastupnici pripremaju za premijera u Saboru.

“Mislim ja da će premijer imati puno više pitanja za odgovarati nego što će on pitanja postavljati nama iz oporbe. Naravno da će on koristiti kao i uvijek dosada taktiku, da kad su pitanja za njega neugodna da vas malo podbode i isprovocira i ponizi. No nije to ništa novo ili nepoznato u hrvatskom političkom prostoru pa tako i u parlamentu” kazala je Glasovac pred sutrašnje aktualno prijepodne i početak jesenskog zasjedanja Sabora.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI