GLASOVAC PORUČILA NEZADOVOLJNIMA: ‘Postoji izbor za one koji ne žele biti dio SDP-a!’

Foto: Patrik Macek/PIXSELL

U Tuhelju su se okupili SDP-ovci kako bi raspravili o brojnim temama a na okupljanju se pojavio i bivši šef stranke Davor Bernardić koji je govorio o temi koja nije bila u planu za raspravu među članstvom, a to je situacija u stranci odnosno izbacivanje članova kao i odnosi unutar saborskog kluba a uoči jesenskog zasjedanja.

Tu temu komentirala je i potpredsjednica stranke Sabina Glasovac.

“Odluku o onima koji žele participirati u Klubu, kada se govori o nezavisnim zastupnicima koji nisu članovi stranke, donosi određeno tijelo, u ovom slučaju to donosi Klub, a sve je propisano Poslovnikom, pojasnila je Glasovac  za N1 i još dodala:

“Nemojmo zaboraviti da smo mi politička stranka… Birači su nam dali povjerenje na izborima da provodimo određene politike. Ne mogu gledati u staklenu kuglu, ne mogu predvidjeti u kojem pravcu će situacija ići. Ne bih ništa najavljivala ni prejudicirala.”

Kazala je također da je ona kao članica Kluba zastupnika nije uvijek imala viđenje stvari kao vrh i politika same stranke.



Podržavam da i drugi članovi stranke javno iznose svoje stavove. Sve drugo radila sam za stranku i u interesu stranke. Ako ne želiš biti član stranke ili ne želiš poštivati pravila stranke na koja si pristao samim ulaskom u stranku, naprosto imaš izbor”, poručila je Glasovac.

Bivši šef SDP-a Bernardić poručio je da nema namjeru ponovno se vratiti na čelo stranke.

“Navela je da je danas slušala 50 govora, među kojima i onaj Bernardića, za koji kaže da je bio dobar govor kojim je ukazao na neke bitne stvari”, zaključila je Glasovac.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI