GLAVAŠ DAO STRAŠNU PODRŠKU MILANOVIĆU! ‘Milorade, predsjednik nije tvoja Barbika i neopisivo sam sretan, što si se za**bao!’

Photo: Patrik Macek/PIXSELL

Predsjednik Zoran Milanović opet je ovih dana u žiži javnosti i pod jakim napadima nakon izjava o sudbini obitelji Zec čija je 30.godišnjica smrti neki dan obilježena. Uz brojne kritike Milanović je ponovno ušao u verbalni sukob i sa šefom SDSS-a Miloradom Pupovcem.

U njegovu obranu su obranu stali rjetki, poput Davora Bernardića i Gordana Marasa koji je posebno kritizirao političare s lijevog političkog spektra.

No javio se i čovjek koji je Milanoviću dao podršku za kandidaturu za predsjednika još za vrijeme predizborne kampanje, Branimir Glavaš. On je ragirao je objavom na Facebooku na tvrdnje Milorada Pupovca da je predsjednik Zoran Milanović uzurpirao Pantovčak, pa je preko Facebooka imao poruku koju prenosimo u cijelosti:

PUPOVAC KAŽE MILANOVIĆU ” …UZURPIRAO SI PANTOVČAK”…! NEDOPUSTIVO, PA MAKAR I OD ZAŠTIĆENOG ETNO-BIZNISMENA!

Predsjednik Milanović osvojio je oko 55 % glasova hrvatskih birača na predsjedničkim izborima prije nepune dvije godine, a Pupovac mu jučer poručuje… “On … je uzurpirao Pantovčak…”!



Ma.š smrade, što si mislio da će Milanović biti tvoja “Barbika” kojom ćeš upravljati kao “lutkom” na koncu”, na štetu hrvatskih nacionalnih interesa?

Predsjednik Milanović je izabran voljom velike većine hrvatskog naroda za predsjednika RH. Između velike većine koji su glasovali, vjerojatno i mojim i Pupovčevim glasom. Ali razlika između Pupovca i mene je ta, što sam ja u njemu vidio Tuđmana XXI stoljeća, a Pupovac je u Njemu vidio običnu “Barbiku”. Milorade, neopisivo sam sretan, što si se za..bao!

U ovoj nacionalnoj neizvjesnosti gledajući u sadašnjost i budućnost Države, predsjednik Milanović ima puni legitimitet većine hrvatskog naroda, ali i ustavnu obvezu štititi hrvatske nacionalne interese, kako unutar hrvatske Države, tako i na međunarodnoj političkoj sceni.

Predsjedniče, samo nastavite raditi svoj posao poštujući Ustav RH i svoju savjest!

 

Facebook Comments

Loading...
DIJELI