GLUMAC IZ ‘PARADE’ IDE U ZATVOR! Silovao dječaka uz riječi: ‘Imaš čast da ti netko slavan kao ja želi popu*iti’

Photo: Press Association/PIXSELL

Srpski glumac Goran Jevtić koji je zbog seksualnog zlostavljanja 16-godišnjaka osuđen na 10 mjeseci kućnog pritvora, ipak će kaznu morati odležati u zatvoru.

To je konačan zaključak suda na kojem su se doznali odvratni detalji događaja koji se zbio u WC-u Narodnog kazališta u Somboru gdje je poznati glumac dječala L.K. prisilio na oralni seks.

“L.K. je prišao stolu za kojim je sjedio Jevtić, te mu čestitao na dobrom radu. Okrivljeni je tada oštećenom rekao da bi mogli otići na piće, što je kod oštećenog stvorilo osećaj ushićenja i zadovoljstva, pri čemu mu nije rekao gdje i kada će ići na piće”, navodi se u dokumentima.

 

Jevtić je potom izvadio penis i masturbirao jednom rukom, a zatim se sagnuo, otkopčao dječaku hlače, izvadio njegov penis, te ga stavio u usta, dok je drugom rukom nastavio masturbirati. Dječaj je cijelo vrijeme plakao od straha, molio ga da mu to ne radi i da ga pusti.



“Kako oštećeni nije prestajao plakati, glumac je u jednom trenutku ustao i pomaknuo se u stranu, a dječak je otvorio vrata WC i istrčao van. Prema tvrdnjama L. K., zlostavljanje je trajalo oko sedam minuta”, pročitano je na sudu.

“Maloljetnik se ubrzo vratio kod prijateljice, a dok su stajali kod ulaznih vrata i jeli burek, Jevtić je prošao i rukom ga blago stisnuo za lakat, što je on shvatio kao poziv da krenu na piće. Pošao je za njim niz hodnik, ne sluteći što ga čeka.

Okrivljeni je ušao u toalet u hodniku, a maloljetnik je ušao za njim da opere ruke koje su mu bile masne od bureka. Tada je okrivljeni otvorio vrata WC-kabine i rekao mu: ‘Možeš samo na sekundu’ i glavom mu dao znak da priđe. Ne znajući što okrivljeni želi, približio se i tada ga je on uhvatio za ruku i povukao u WC, zatvorio vrata, stavio ruku na vrat i počeo ga ljubiti po vratu govoreći mu: ‘Treba ti biti čast da ti netko slavan kao ja želi popušiti…Ne znaš kako ću ti ga dobro popu*iti’”, navodi se u sudskim spisima.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI